Technisch Installatiebedrijf M Bosch
 

 

 

Welkom op onze website van

Technisch Installatiebedrijf

M.BOSCH ELEKTROTECHNIEK

_________________________________________________________________________

Bedrijfsinstallaties


Op het gebied van bedrijfsinstallaties kunnen wij veel voor u betekenen. Elektrotechnisch hebben we alle kennis in huis om een gebruikersvriendelijke elektrische installatie aan te leggen dat past binnen uw budget. 
Voor de telefonie en de computer kunnen wij u onder andere een UTP of een FTP bekabeling aanbieden
.

Voor een advies en het aanbrengen van een complete verlichting kunt u ook bij ons terecht. Of het nu gaat om halogeen, TL, PL of design verlichting, wij kunnen u een gepaste oplossing bieden voor een compleet verlichtingsplan. Dit geldt uiteraard ook voor de noodverlichting. Ook hiervoor maken wij een compleet noodverlichtingsplan. Eventueel in overleg met de brandweer.

Ook voor het samenstellen van een deurintercomsysteem kunt u bij ons terecht. Deurintercomsystemen kunnen worden geleverd met een spraak en/of videofoonsysteem (met beeld), hierbij kan ook nog deurtoegangscontrole worden toegepast. Deze systemen kunnen in één flatgebouw beiden worden toegepast naar wens van het bedrijf.
Noodverlichting installaties en brandmeldsystemen, eventueel in overleg met de brandweer.

Ook het elektrotechnisch inrichten van werkplaatsen, magazijnen, opslagplaatsen en dergelijke kunt u aan ons toevertrouwen.

Wilt u tekeningen laten maken van uw bestaande pand, of wilt u een overzicht van de groepenkast met hierbij een groepenverklaring? Neem ook voor deze werkzaamheden even contact op met ons.

De toegepaste materialen zijn van gerenommeerde merken en ons eindproduct is vanzelfsprekend van een hoog niveau. Gereedschapskeuringen conform de NEN3140

 

________________________________________________________________________

 

   Wilt u een geheel vrijblijvende offerte ontvangen?

     Of heeft u vragen over een van onze producten of diensten?
     Neem dan contact met ons op.
     Wij streven er naar binnen 24 uur te antwoorden
.

________________________________________________________________________

.